PESTLE -analyysin tulokset julkistettu

Hankkeessa toteutettiin vuoden 2019 aikana laaja selvitystyö, jonka tulokset on nyt julkistettu. Selvitystyön ja sen rinnalla toteutun alan tilanneanalyysin tarkoituksena oli muodostaa kattava kuva toimintaympäristön eri tekijöiden vaikutuksista rakennuslan osaamisen kehittämiseen. Selvityksessä käytettiin PESTLE -menetelmää, johon analysoitava aineisto tuotettiin kumppaniorganisaatioiden yhteistyössä laatimalla kvalitatiivisella kyselyllä. Kysely tehtiin haastattelemalla eri osa-alueiden (poliittinen, taloudellinen, yhteiskunnallinen, teknologinen, laillinen ja ympäristö) keskeisiä asiantuntijoita ja vaikuttajia. Työpakettia koordinoi Sataedu.

Tulokset on julkaistu ja niitä voi tiedustella käyttäen sosiaalisen median LinkedIn -kanavaa https://www.linkedin.com/groups/8740167/ , joka palvelee laajasti rakennusalan keskeisiä toimijoita Euroopassa. Sivusto on nimetty ”Construction Blueprint Sectoral Skills Alliance”, joka mukailee hankkeen keskeistä tavoitetta muodostaa rakennusalalle yhteiseurooppalainen osaamisen kehittämisen strateginen allianssi. Tällä sivustolla tullaan ylläpitämään keskustelua alan osaamisen kehittämisestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s