Osaamistarpeiden tiekartta Euroopan laajuisesti

Construction Blueprint´ssa tehtiin viime vuoden aikana mittava rakennusalan osaamistarpeiden selvitys, joka kohdistui 12 Euroopan maahan etelästä pohjoiseen. Selvitystyön tuloksena syntyi kolme englannin kielistä erillistä raporttia: PESTLE Analysis, Status Quo of Sectorial Skills ja Sectorial Skills Strategy. Raportteja ollaan vielä viimeistelemässä ja ne tullaan julkaisemaan lähiaikoina. Raporttien sisältöä ja selvitysten tuloksia voi tiedustella hankkeen Suomen yhteyshenkilöiltä (ks. yhteystiedot).

Laajan selvityksen tarkoituksena on rakentaa tukeva pohja alan osaamistarpeiden yhteiseurooppalaiselle ennakoinnille. Tässä lainaus Skills Strategy -raportista:

”Provide an adequate framework to implement the Sectorial Skills Strategy (Political) 1.1. Ensure adequate funding. 1.2. Lead to political actions to address skill issues. 1.3. Ensure cooperation and respect of the role and autonomy of Social Partners. 1.4. Ensure the commitment of all key stakeholders. 1.5. Reduce unnecessary administrative burden. 1.6. Ensure a just transition towards a more sustainable and ecological construction industry. 1.7. Promote best practices from local, regional and national public administrations programmes with a focus on youth (formal education, VET, employment, mobility…).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s